maanantai 7. marraskuuta 2011

Turvallisesti ulkonaSyksyn iloksi askartelin lisää heijastimia. Tällä kertaa liimasin heijastinkangasta paksulle askarteluhuovalle. Liimana käytin ihan tavallista Erikeeperiä, katsotaan miten pitää... Tämä on "testier"ä ja jatkossa pitää sitten käyttää jotain muuta limaa (esim. tekstiililiimaa), jos ei tunnu kestävän. Olin vain sen verran kärsimätön, että en jaksanut odottaa seuraavaa päivää, että pääsisin kauppaan hakemaan toista liimaa :).

Huovat ja heijastinkankaan ostin Tiimarista, molempia sai sieltä A4-arkin kokoisina paloina. Huopa maksoi muistaakseni 1,5 euroa kappale ja heijastinkangas taisi olla neljän euron paikkeille. Näistä tarvikkeista saa kuitenkin aika kasan heijastimia. Yhden heijastimen hinta on ehkä euron verran taikka vähän enemmän riippuen siitä, onko heijastinkangasta molemmilla puolilla vai ei.

Lisäksi tarvitsin rintaneuloja ja "avaimenperäjutskia". Kuvassa siis vaaleanpunainen sydän  ja vihreä neliö ovat avaimneperiä, punainen sydän ja musta ympyrä ovat rintaneuloja. Rintaneulat kiinnitin kuumaliimalla, avaimenperiä varten tein terävällä parsinneulalla reiän.  Avaimenperäversiot ovat luonnollisesti kaksipuoleisia, eli liimasin kankaan kummallekin puolelle. Hauska Pyhäinpäivän puuha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti