lauantai 12. marraskuuta 2011

Sinulle on joulupostia!


Tänään olen puuhaillut koko illan joulukorttien parissa, lukuunottamatta melkein tunnin mittaisia nokosia sohvalla siinä seitsemän-kahdeksan aikaan... Ei vissiin ole uni tulossa ihan pian! Pitänee jatkaa askartelua siis, kun ei edes tv:stä taida tulla mitään järkevää :).

Kävinpä tänään myös Saslikissa nauttimassa venäläisestä zakuska-setistä ja hyvää oli! Sen jälkeen käveltiin kahville vielä Cafe Caruseliin. Valkosuklaajuustokakku cappucinon kera oli myös aika namnam. Kahvihetki tosin jäi aika lyhyeksi, kun piti lähteä kiitämään Sinelliin, että saa lisää tarvikkeita heijastimia varten. Kyllä, aion taas tehdä lisää heijastimia!

Nyt siis kuitenkin luvassa on kuvia ihanista joulukorteista! Tein tänä vuonna kortit kaapista löytyvistä tarvikkeista, ja oikeastaan ainoat uudet jutut on nuo pienet punaiset ja vihreät rusetit. Kaikki muu löytyi valmiina kaapista. Ensi vuonna sitten taas uusia juttuja, kun alkaa vanhat olla riittävän lopussa.

Tein kahdenlaisia kortteja, jotka ovat aika erilaisia keskenään. Pelkistettyjä ääriviivakortteja, joissa muottina käytin piparkakkumuottia ja korttipohjaa, jossa oli jo valmiiksi kuusen muotoinen reikä. Toisen tyyppisissä korteissa on kultaa ja jouluista paperia. Jouluiset paperit olen hankkinut pari vuotta sitten Suomalaisesta kirjakaupasta ja niiden lisäksi on erilaisia rusetteja ja ääriviivatarroja. Helppoa ja yksinkertaista tällä kertaa siis. Nyt puuttuu enää kirjekuoret ja sitten joulukuussa voi laittaa joulumieltä kuoreen ja postimerkin päälle :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti