sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Joulupossu


Tänään Helsingissä sytytettiin jouluvalot ja siitä innostuneena omistin sunnuntaipäivän jouluaskartelulle. Tässä on nyt päivän ensimmäinen tuotos, nimittäin joulupossu.

Idean tähän possuun sain Sinellin joululehdestä / -mainoksesta. Ja sitten myös tarvikkeet tietenkin Sinellistä lukuunottamatta possun ympärille sidottua nauhaa. Ai niin, tään väliin täytyy hehkuttaa, että voitin Kädentaito-messuilta 50 euron lahjakortin Sinelliin! Kerrankin kannatti täyttää arvontalappu :).

Mutta siis, takaisin itse asiaan. Possuun tarvitsee siis pahvisen possun, silkkipaperia ja decoupage-lakkaa. Possuja on saatavilla kahta eri kokoa, tämä isompi maksoi 4,90 ja pienempi olisi ollut kai pari euroa vähemmän. Ostin pilkullista silkkipaperia kaksi arkkia, mutta yhdestä arkista ei tähän kulunut edes puolia. Nytpä on sitten jouluista silkkipaperia vaikkapa lahjojen paketointiin. Hommahan ei itsessään ollut mitenkään vaikea, silkkipaperi kiinnitetään possuun lakalla ja sitten vain annetaan kuivua. Rusetin kiinnitin paikalleen kuumaliimalla.

Tästä se joulumieli sitten alkaa taas kohota :). Jouluvalojen sytyttämisen kunniaksi tein myös ensimmäiset joulutortut ja hörpin niiden seurana glögiä. Glögiä piti itse asiassa nauttia jo Senaatintorilla, mutta siellä sai glögiä vain yhdestä kojusta ja siitäkin se loppui kesken juuri kun tuli meidän vuoro jonossa. Päädyttiin sitten kahvilaan teelle ja kaakaolle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti