keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Kranssin liimailua

Kesällä mökillä ollessani kiinnitin huomiota maassa pyöriviin kuiviin käpyihin ja ehdin kerätäkin niitä pussillisen verran ennen kaatosadetta. Hyvä minä! Niitä käpyjä olen nyt muutaman kuukauden säilönyt kaapissa ja vihdoin käytin ne siihen tarkoitukseen, mihin alunperinkin ne suunnittelin. Eli kransseihin.

Tein kaksi kranssia ja vielä on tarvikkeita kolmanteen. Toinen on kävyistä ja kuivahtaneista kukista sellaisenaan, toiseen olen suihkinut kultamaalia. Kultaisempi versio on ehdottomasti jouluinen, toista voisi pitää ovessa vaikka koko talven. Kranssiin voisi kiinnittää vaikkapa rusetin, jota voi sitten vaihdella ajankohdan mukaan. Nyt siihen voisi laittaa oranssin, joulun aikaan punaisen, tammikuussa jäänsinisen tms.

Näiden tekeminen oli helppoa ja aika nopeaakin. Luonnonantimien lisäksi tarvitsin vain kranssipohjan ja kuumaliimaa. Niin ja sitä kultasprayta tietenkin. Kranssipohjan hinta oli Tiimarissa muistaakseni 2,90 euroa ja kuumaliima taisi olla kolmisen euroa / 12 liimapuikkoa. Niitä kului paketillisen verran yhteensä. Liimat löytyi Clas Ohlsonilta, mistä on liimapistoolikin aikanaan mukaan tarttunut.

Ulkoa löytyy kyllä kaikenlaista askarteluun ja ihan ilmaiseksi, eli ulos vaan ja keräilemään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti